sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Laminaattilattian maalaus valkeaksi! Työvälineitä ja eväitä!

10 kommenttia:

 1. Ai, että laminaattiakin voi maalata.. :) Kaunis lattia, valoisampi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeiltu nyt on. Aika näyttää miten kestää. Oon tosi tyytyväinen lopputulokseen!

   Poista
 2. Täällä pähkäillään parketin kanssa maalatako vai ei! Oliko sinulla joku tartuntamaalisanko tuossa...
  Pystyitkö elelemään siinä sivussa vai pitikö lähteä evakkoon?

  VastaaPoista
 3. Täällä kaaoksessa elelen. Pesin ensi lattiat siihen tarkoitetulla pesulla. Tartuntamaali sitten ja pari kolmekkin kertaa maalia päälle. Annan kuivua pitkään ennen kalusteiden siirtämistä. Saa nähdä miten kestää, mutta kannatti kyllä, kun katsoo lopputulosta!Olohuoneessa kolmen huoneen kalusteet, että on mukava sisustus siellä. Aika aikaa kutakin! Loukkasin pannuhuoneessa itteäni niin nyt saa lattiat rauhassa kuivua ja odottaa seuraavaa siirtoa!On onneksi aikaa reilusti ennenkuin pihatyöt kutsuvat!!

  VastaaPoista
 4. Mulla kans tarkoitus kokeilla poikien huoneiden laminaattien maalaamista. Ne on jo sen verran kuluneet, että raaskii testata :) Ja pinaattikeittoa, ai herkku! Pitäiskö keittää tänään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika näyttää miten kestää. Usea postaaja on kokeillut ja ovat antaneet hyvää palautetta! Pinaattikeitto on pakkaspäivän herkku ja miten siihen ei kyllästy koskaan!Kokeiluintoa sinne!

   Poista
 5. Huippu juttu, että pitkäaikanen haave toteutuu vihdoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! On siitä haaveiltu ja haaveiltu ja nyt se rysähti vauhdilla todeksi! Monta viikkoa menee ennenkuin valmista, mutta ei haittaa! Sen odottaminen kannattaa.

   Poista
  2. Niinpä! On siitä haaveiltu ja haaveiltu ja nyt se rysähti vauhdilla todeksi! Monta viikkoa menee ennenkuin valmista, mutta ei haittaa! Sen odottaminen kannattaa.

   Poista